Ресторатор Діма Борисов: «Я не дозволяю співробітникам вчитися!»

0
1

Щоб відкрити успішний ресторан, треба йти проти трендів?

Я зняв відмінне інтерв’ю з відомим ресторатором Дмитром Борисовим — і дізнався багато секретів побудови успішного ресторанного бізнесу:

• Як народжується концепція ресторану (принцип 98/2).
• Завдання маркетингу, які можна віддати на аутсорс.
• Рентабельність ресторанного бізнесу.
• Специфіка навчання кухарів і офіціантів.
• Роль особистого бренду у нас і за кордоном.

Діма — власник мережі «Сім’я ресторанів Діми Борисова» в яку входять такі заклади: Chicken Kyiv, Білий Налив, Канапа, Канапка Бар, Ватра, Бессарабія, Остання Барикада, Ronin, РыбаLove, Crab’s burger, Oxota Na Ovets, BabyRock, Любчик, Barsuk, Bar Mushly.

В ресторанному бізнесі, як і в будь-якому іншому, важлива систематизація. Скачивайте «Чек-лист ефективного власника бізнесу», впроваджуйте і досягайте високих результатів: https://goo.gl/RDKHwC

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here