Чай зелений «Матча»
Матча — це традиційний японський зелений чай у порошковому вигляді, який виготовляється шляхом подрібнення наймолодшого листя тіневого сорту чаю тенча на кам'яних жорнах. Завдяки цілісному вживанню листа, матча містить максимум корисних речовин і має насичений смак та колір. Підходить як для класичного заварювання, так і для кулінарного використання.
Смак і аромат:
Смак — інтенсивний, злегка терпкий і кремово-рослинний, аромат — глибокий, зелений, з нотками морських водоростей .
Настій — зелений, щільний і оксамитовий.
Користь і особливості:
-
Може покращувати концентрацію, підтримувати енергетичний баланс
-
Сприяє травленню, очищенню організму
-
Має тонізуючий, але м’який вплив
Заварювання (традиційний спосіб):
-
1 ч. ложка (1–2 г) матча
-
60–80 мл води температурою 70–80 °C
-
Збити бамбуковим вінчиком часен або електрозбивачем до піни
-
Можна пити як матча-лате з рослинним чи звичайним молоком
Чай Матча — це не просто напій, а ритуал уважності й зосередженості в кожному ковтку.
| Основні | |
|---|---|
| Країна виробник | Китай |
| Тип чаю | Матча |
| Склад чаю | Моночай |
| Смакові інгредієнти | Натуральні |
| Форма випуску | Порошок |
| Вага | 500 г |
| Упаковка | Дой-пак |
- Ціна: 725 ₴
- Спосіб упаковки: Чай фасується вручну в герметичні металізовані дой-паки із zip-lock застібкою. Така упаковка забезпечує надійний захист від вологи, світла та сторонніх запахів, зберігаючи свіжість, аромат і смак чаю протягом усього терміну зберігання. Дой-пак легко закривається після відкриття та зручний для багаторазового використання.



